ΙΝΤΙΜΕ

Επεισόδιο στη Βουλή προκάλεσε η Χρυσή Αυγή

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή από τα μήλη της Χρυσής Αυγής που βρέθηκαν στην αίθουσα της Ολομέλειας.

propoli

Αφορμή για το περιστατικό αποτέλεσε το τέλος της ομιλίας του βουλευτή της ΧΑ, Ευάγγελου Καρακώστα ο οποίος τόνισε ότι «δεσμευόμαστε ότι η αμύθητη ακίνητη περιουσία του ΚΚΕ θα παραδοθεί σε άπορες ελληνικές οικογένειες».

Η φράση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του προεδρεύοντας της Βουλής, Γιώργου Λαμπρούλη ο οποίος άμεσα τοποθετήθηκε επί του θέματος:  «Ανακρίβειες και ανιστόρητα πράγματα είναι ανεπίτρεπτο να ακούγονται αλλά δεν περιμένουμε και τίποτα άλλο από Χρυσαυγίτες, δολοφόνους υπόδικους. Περάστε έξω».

Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στη Βάλια Βαγιωνάκη, η οποία δεν μπόρεσε να ξεκινήσει την ομιλία της, καθώς οι βουλευτές της ΧΑ κατευθυνόμενοι προς την έξοδο φώναζα στο προεδρείο της Βουλής.

«Η πόρτα είναι ανοιχτή, για δολοφόνους και υπόδικους. Μέχρι εδώ. Είστε δολοφόνοι και υπόδικοι. Δολοφονική οργάνωση, σκοτώνετε και ματώνετε τον κόσμο. Έλληνες και μετανάστες» συνέχισε ο Γ. Λαμπρούλης για να καταλήξει: «Περάστε έξω, περάστε έξω. Ή θα καθίσετε και θα ακούσετε ή θα περάσετε έξω. Δείχνετε το ποιόν σας».

Δείτε το βίντεο από τη συνεδρίαση της Βουλής:

Loading