Αρχίζει σήμερα το Athens Pride

Σε ρυθμούς Athens Pride κινείται από σήμερα η πρωτεύουσα μιας και για δεύτερη συνεχή χρονιά το εν λόγω φεστιβάλ διοργανώνεται στην πλατεία Συντάγματος. 

propoli

Η παρέλαση στο φεστιβάλ υπερηφάνειας της Αθήνας ξεκινάει στις 7 μ.μ. και το σλόγκαν του Athens Pride 2018 είναι «Παρούσα».

Για πρώτη φορά στην ιστορίας της μάλιστα, η Βουλή θα φωταγωγηθεί στα χρώματα του φεστιβάλ, μια πρωτοβουλία που βρίσκει αντίθετους ορισμένους βουλευτές.

Ευρυδίκη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μαρίνα Σάττι, Δημήτρης Θεοδοσιάδης, Δημήτρης Κοψής αλλά και η Άννα Γούλα θα επιμεληθούν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ενώ για ακόμη μία φορά δε θα λείψουν οι rainbow dancers αλλά και τα Drag Act.

Καλωσόρισμα από Τσίπρα και μεγάλη εκπροσώπηση από ΝΔ

Το δικό του μήνυμα και καλωσόρισμα παράλληλα για το σημερινό φεστιβάλ έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. «Η καταπολέμηση κάθε διάκρισης είναι προϋπόθεση ισονομίας και βάση για τη δημιουργία μιας κοινωνίας προόδου και ευημερίας», τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Twitter.

Όσον αφορά την εκπροσώπηση της ΝΔ στο Athens Pride θα είναι μεγάλη και θα την απαρτίζουν οι βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, η πρώην βουλευτής Φωτεινή Πιπιλή, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου, Κωνσταντίνος Ζούλας, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου Σοφία Ζαχαράκη, ο γραμματέας κοινωνικών δικτύων και ειδικών πληθυσμιακών ομάδων Γιώργος Σταμάτης, η αναπληρώτρια διευθύντρια του γραφείου Τύπου Κύρα Κάπη και ο σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ Ευτύχης Βαρδουλάκης.

 

Loading