Εξαρθρώθηκε συμμορία που διακινούσε ναρκωτικά σε Θεσσαλονίκη –Χαλκιδική

Στα χέρια των αστυνομικών της Καβάλας και του Πολυγύρου βρίσκονται έξι μέλη συμμορίας που κατηγορούνται για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στη Χαλκιδική. Σε βάρος τους έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για το αδίκημα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης αλλά και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

propoli

Όπως αναφέρει η αστυνομία, οι δύο από τους δράστες αναλάμβαναν την εισαγωγή των ναρκωτικών στη χώρα μας, ενώ στη συνέχεια τα μετέφεραν στη Θεσσαλονίκη όπου τα παρέδιδαν στα υπόλοιπα μέλη προκειμένου να τα διακινήσουν.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στη Θεσσαλονίκη δίκτυο που αποτελούνταν από τους πέντε δράστες κατά τη διάρκεια συναλλαγής –παράδοσης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης με αποτέλεσμα να συλλάβουν τρεις από αυτούς, ηλικίας 31, 52 και 51 ετών. Οι άλλοι δύο, ηλικίας 64 και 35 ετών διέφυγαν αρχικά με το όχημά τους αλλά τελικά συνελήφθησαν και αυτοί στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης –Μουδανιών. Ο έκτος συνελήφθη σε διαμέρισμα –αποθήκη της συμμορίας.

Έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε από τις αρχές, στο διαμέρισμα κατάσχέθηκαν 64 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 92. 953 γραμμαρίων, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 5.200 ευρώ και κινητά τηλέφωνα. Παράλληλα κατασχέθηκαν και τρία αυτοκίνητα.

Οι φερόμενοι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Loading