INTIME

Λεβέντης: «Μετά τις εκλογές πρέπει να πάμε σε δημοψήφισμα»

Στη Συμφωνία των Πρεσπών όπως και σε άλλα σημαντικά ζητήματα αναφέρθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ.

propoli

«Μετά τις εκλογές, όποτε αυτές κι αν γίνουν, θα πρέπει να διενεργηθεί δημοψήφισμα για να πει ελεύθερα ο λαός τη γνώμη του για τη Συμφωνία των Πρεσπών» τόνισε αρχικά ο Β. Λεβέντης και πρόσθεσε ότι «ο λαός αγνοήθηκε επιδεικτικά και εκβιάστηκε για να περάσει στη ζούλα η κατάπτυστη συμφωνία».

Επίσης πρόσθεσε πως «μέχρι σήμερα γνωρίζαμε και οι επιστήμονες αυτό λένε, ότι γεωγραφικά υπάρχει μια Μακεδονία, δηλαδή η δική μας Μακεδονία και ήρθε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και μας έφερε άλλες δύο Μακεδονίες».

Επιπροσθέτως ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μίλησε για «αριστερές τρέλες» της κυβέρνησης, η οποία «μας έφτασε και με άλλα λάθη έως εδώ», ενώ επέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα διότι «πήγες μόνος του άρον –άρον να κλείσει ένα εθνικό ζήτημα χωρίς Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, χωρίς ενημέρωση των πολιτικών κομμάτων και χωρίς την έγκριση του ελληνικού λαού».

Loading