Κομφούζιο στην Αθήνα από τη στάση εργασίας στα ΜΜΜ

Μεγάλη ταλαιπωρία θα υποστούν σήμερα Πέμπτη χιλιάδες κάτοικοι της Αθήνας λόγω των στάσεων εργασίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

propoli

Μεγάλη ταλαιπωρία θα υποστούν σήμερα Πέμπτη χιλιάδες κάτοικοι της Αθήνας λόγω των στάσεων εργασίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Οι εργαζόμενοι σε αυτά διαμαρτύρονται για το πολυνομοσχέδιο που πηγαίνει σήμερα στη Βουλή προς ψήφιση, ενώ όπως αποφασίστηκε θα πραγματοποιηθούν και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Αρχικά το μετρό μέχρι τις 9 το πρωί θα μείνει χωρίς δρομολόγια, ενώ θα ακολουθήσει νέα στάση από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 17:00. Τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 11:00 π.μ., ενώ αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 18:00.

Η στάση εργασίας περιλαμβάνει όλα τα δρομολόγια λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων και τον δρομολογίων του αεροδρομίου.

Τα τρόλεϊ δεν θα κινούνται μεταξύ 12:00 – 16:00. Τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 11:00 π.μ., ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 17:00.

Συνεχίζουν την απεργία τα ταξί

Νέα 24ωρη απεργία προκηρύχθηκε για σήμερα από το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Αθήνας, όπερ σημαίνει ότι η πρωτεύουσα θα μείνει ξανά δίχως ταξί. Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος τα ταξί θα βρίσκονται εν κινήσει, χωρίς όμως να παραλαμβάνουν πελάτες.

Τέλος τρεις θα είναι οι σημερινές συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν. Στη 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις κατά του Πολυνομοσχεδίου – η ψηφοφορία για το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί στις 3 μετά το μεσημέρι – η ΑΔΕΔΥ (στην Κλαυθμώνος), το ΠΑΜΕ (στην Ομόνοια) και τα πρωτοβάθμια σωματεία (στο Πολυτεχνείο).

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading