INTIME

Κρήτη: Ανασύρθηκαν οι σοροί – Τι δήλωσαν οι υπεύθυνοι της έρευνας

Στο Κέντρο Υγείας των Μοιρών μεταφέρθηκαν πριν από λίγο, με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, οι σοροί των τεσσάρων ατόμων που ανασύρθηκαν μέσα από το αυτοκίνητο που είχε παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά στο Γεροπόταμο, στην Κρήτη. Στη συνέχεια, θα μεταφερθούν στο Ιατριδικαστικό Εργαστήριο του ΠΑΓΝΗ, για ιατροδικαστική εξέταση.

propoli

Σύμφωνα με το διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, Νίκο Λαγουδάκη, ήταν μια δύσκολη επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν 100 άνδρες της Πυροσβεστικής.

«Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αν και τέτοιες περιπτώσεις είναι αρκετά επώδυνες. Πεζοπόρο τμήμα σήμερα, που η στάθμη του νερού έπεσε, εντόπισαν το όχημα», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ευχαριστώντας και συγχαίροντας τους πυροσβέστες που συμμετείχαν στις έρευνες.

Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου, Γ. Τσικαλάς, εξήγησε από την πλευρά του ότι επρόκειτο για μια δύσκολη επιχείρηση, ενώ διευκρίνισε ότι είναι παρακινδυνευμένο να πει πώς κάθονταν τα άτομα μέσα στο όχημα.

«Οι συνθήκες, η λάσπη, το νερό και η θολούρα, δεν επιτρέπουν αυτή την ώρα να πούμε κάτι με ακρίβεια», εξήγησε ο κ. Τσικαλάς.

Loading