«Πνίγηκε» και πάλι η Μάνδρα Αττικής (vd)

Δυσάρεστες μνήμες ξύπνησαν στη Μάνδρα Αττικής η οποία «πνίγηκε» και πάλι, λίγους μόνο μήνες μετά τις πλημμύρες που παρέσυραν στο θάνατο 24 συνανθρώπους μας.

propoli

Η ισχυρή βροχόπτωση το απόγευμα είχε ως αποτέλεσμα οι δρόμοι να πλημμυρίσουν για ακόμη μια φορά και να μετατραπούν σε χειμάρρους, παρασέρνοντας τσιμεντόλιθους και χώμα, μιας και τα αντιπλημμυρικά έργα δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα.

Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι το φαινόμενο δεν είναι καινούργιο καθώς σε κάθε βροχή τους τελευταίους μήνες γίνονται μάρτυρες του ίδιου σκηνικού. Η στάθμη του νερού ανεβαίνει επικίνδυνα με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν και πάλι ανθρώπινες ζωές.

Πλημμύρισαν σπίτια στο Βόλο

Η κακοκαιρία έπληξε και το Βόλο όπου σπίτια πλημμύρισαν και αυτοκίνητα χάθηκαν στο νερό. Δυο κοπέλες κινδύνεψαν να πνιγούν όταν το όχημά τους «καλύφθηκε» από τα ορμητικά νερά και χρειάστηκε η παρέμβαση ανδρών της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστούν σώες.

Ένα ζευγάρι εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του στον χείμαρρο Κερασιώτη όταν τα νερά έφτασαν στο ύψος της πόρτας του Ι.Χ.

Από τον Δήμο Βόλου ανακοινώθηκε ότι, «επειδή οι ραγδαίες βροχοπτώσεις που από το πρωί σημειώνονταν στην περιοχή μας προβλέπεται να συνεχιστούν καθ΄όλη τη διάρκεια του 24ωρου, με την εμφάνιση προβλημάτων να είναι πιθανή, ο Δήμος Βόλου που έχει θέσει όλες του τις δυνάμεις σε επιφυλακή, καλεί όσους πολίτες αντιμετωπίζουν έκτακτα περιστατικά και χρειάζονται βοήθεια να απευθύνονται στην υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας στο τηλέφωνο 24210 80959 ή στο γραφείο Δημάρχου 24213 50173-4».

Loading