Σε άλλον ασθενή ανήκει η εξέταση του Φλώρου!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του Αριστείδη Φλώρου, ο οποίος επιστρέφει στις φυλακές.

propoli

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββάτου (1/9), υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι η σπιρομέτρηση που έγινε στον καταδικασθέντα για την υπόθεση της Energa δεν ανήκει στον ίδιο, αλλά σε άλλον ασθενή.

Μάλιστα, πλαστό φέρεται να είναι και δεύτερο έγγραφο, το οποίο υπογράφει ο επικεφαλής της πνευμονολογικής μονάδας του νοσοκομείου.

Δεν υπάρχει το έγγραφο στο αρχείο του Ευαγγελισμού

Αξίζει να σημειωθεί, ότι με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο γιατρός αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχει εξετάσει τον Αριστείδη Φλώρο και ότι έχει βάλει την υπογραφή του.

Μάλιστα, το εν λόγω έγγραφο δεν υπάρχει ούτε στο αρχείο του Ευαγγελισμού, ενώ δεν είχε διαβιβαστεί ούτε στο σωφρονιστικό κατάστημα στο οποίο κρατούνταν ο 39χρονος.

Τι δηλώνει η πλευρά Φλώρου

Η πλευρά του ιδίου, πάντως, σημειώνει πως δεν θα μπορούσε να παρέμβει σε έγγραφα τα οποία διαβιβάστηκαν από το νοσοκομείο στις φυλακές.

Ανεξάρτητα από το τι υποστηρίζει, βεβαίως, παραμένουν πολλά ερωτηματικά και αναμένεται να διεξαχθεί έρευνα για το πώς “θεμελιώθηκε” το ποσοστό αναπηρίας 70% με το οποίο αποφυλακίστηκε ο 39χρονος.

Loading