INTIME

Δείχνουν τα δόντια τους οι «μπέμπηδες» του ΠΑΟ

Τι και αν πολλοί είχαν τον ΠΑΟ ξεγραμμένο, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος; Οι «μπέμπηδες» του Γιώργου Δώνη βάλθηκαν να τους διαψεύσουν με το «καλημέρα», καθώς μετά τη νίκη της πρεμιέρας στην Ξάνθη, ξεπέρασαν και το εμπόδιο της Λαμίας, νικώντας την στο ΟΑΚΑ με 3-1.

propoli

Έτσι, έκαναν έφτασαν τις δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, «έσβησαν» το -6 με το οποίο ξεκίνησαν οι «πράσινοι» το πρωτάθλημα της Super League και –κυρίως- γέννησαν ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο.

Μπουζούκης (15’), Εμμανουηλίδης (70’) και Κουρμπέλης (88’, πέναλτι) σημείωσαν τα γκολ του «τριφυλλιού», ενώ η ομάδα της Λαμίας είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Αντέτζο, στο 36’.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τον αγώνα παρακολούθησε ο υποψήφιος νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Παϊρότζ Πιενγκμποσάντ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟ (Γ. Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας (46’ Καμπετσής), Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Κουλιμπαλί (46’ Γιόχανσον), Κουρμπέλης, Στάικος, Ινσούα, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μουνιέ (57’ Εμμανουηλίδης).

ΛΑΜΙΑ (M. Τεννές): Μελισσάς, Βασιλαντωνόπουλος (73’ Τσούκαλος), Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βάντερσον, Καραγκούνης (54’ Μπουλούλης), Μπλάζιτς, Δημούτσος (73’ Οσμάν), Επστάιν, Μπαράλες.

Loading