Φασιστικά συνθήματα στο «Σπίτι του Αγωνιστή»

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΚΕ, το βράδυ της Κυριακής οι δράστες βανδάλισαν το «Σπίτι του Αγωνιστή», που λειτουργεί για την στέγαση και φροντίδα των παλαίμαχων αγωνιστών της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ.

propoli

Θρασύδειλα φασιστοειδή αποκαλεί τους δράστες το ΚΚΕ

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος «θρασύδειλα φασιστοειδή τα βράδυ της Κυριακής μέσα στο σκοτάδι όπως συνηθίζουν, λέρωσαν τους τοίχους του ιδρύματος με συνθήματα όπως “Γυάρος ξανά” και με τα σύμβολα της σβάστικας και του “στόχου”, απέναντι στα οποία ο λαός μας έδωσε ποταμούς αίματος για το τσάκισμα τους».

Αντίπαλος τους το ΚΚΕ και οι αγωνιστές

Η ανακοίνωση προσθέτει επίσης ότι «πέρα από την δειλία των φασιστοειδών να βανδαλίσουν ένα ίδρυμα στο οποίο διαμένουν ηλικιωμένοι άνθρωποι, αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, αποδεικνύεται ακόμη ότι ο μισητός αντίπαλος των φασιστοειδών είναι το ΚΚΕ, οι αγωνιστές, το εργατικό-λαϊκό κίνημα. Οι αγωνιστές, όμως, δεν τρομοκρατούνται».

Ένα πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές

Το Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, κλείνει την ανακοίνωση του καλώντας τους εργαζομένους και τα λαϊκά στρώματα «πέρα από την αυτονόητη καταδίκη του βανδαλισμού του “Σπιτιού του Αγωνιστή”, να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο κατά του φασισμού –ναζισμού, του ρατσισμού και του συστήματος που τον γεννά και τον θρέφει, να δυναμώσουν τον αγώνα τους και το κίνημα τους, να τους απομονώσουν και να στείλουν εκτός Βουλής όλα τα αντιδραστικά-φασιστικά μορφώματα στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, με ένα πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ».

Φασιστικά συνθήματα στο «Σπίτι του Αγωνιστή»

Φασιστικά συνθήματα στο «Σπίτι του Αγωνιστή»

Loading