Απίστευτο: Φυσικοθεραπευτής κακοποίησε ανήλικο σε κέντρο με αυτιστικά παιδιά στην Αττική

«Είναι μια πράξη που μας έχει σοκάρει» είπε ο Σταύρος Σταθόπουλος

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Αττική, με φυσικοθεραπευτή να χτυπάει ανήλικο σε κέντρο με αυτιστικά παιδιά.

Αυτό, έγινε πριν από δύο χρόνια ωστόσο έγινε τώρα γνωστό, διότι πιο πριν δεν είχε γίνει η καταγγελία. Όπως αναφέρθηκε στον ΑΝΤ1 οι γονείς δεν ήθελαν να κάνουν καταγγελία.

Ο Γραμματέας Περιφερειακού Τμήματος Αττικής του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, Σταύρος Σταθόπουλος μίλησε στον ΑΝΤ1 και είπε πως «την Τρίτη το μεσημέρι μας ήρθε στην επίσημη ηλεκτρονική μας διεύθυνση η ενημέρωση και την Τρίτη το βράδυ ήταν θέμα συζήτησης στο Διοικητικό Συμβούλιο. Το βίντεο δεν το είδαμε. Ενημερώσαμε αμέσως τις νομικές υπηρεσίες μας για περαιτέρω γνωμοδότηση ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες».

«Είναι μια πράξη που μας έχει σοκάρει, αλλά εμείς ως θεσμικό όργανο πρέπει να ακολουθήσουμε τις απαραίτητες διαδικασίες και το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι αποδείξεως του εναντίον» τόνισε ο κ. Σταθόπουλος και πρόσθεσε:

«Ακόμη και το βίντεο διερευνάται κατά πόσο είναι αυτό που βλέπουμε. Οφείλουμε να διερευνήσουμε τα πάντα».

Στη συνέχεια είπε πως «δεν είναι άσυλο εκεί. Δεν είναι ότι τα παιδάκια δεν έχουν γονείς. Πρώτη φορά είδαμε τον χώρο αυτό, θα διερευνηθεί και ο χώρος. Επειδή είναι πολύ δύσκολη περίπτωση, το στείλαμε στην αρμόδια νομική Υπηρεσία για να μας κατευθύνει τι πρέπει να κάνουμε. Γιατί εάν εμπλέκεται συνάδελφος θα διωχθεί και πειθαρχικά από τον Σύλλογο. Η διερεύνηση του θέματος θα πάει μέχρι τέλους γιατί μας προσβάλλει όλους».