INTIME

Τι «έδειξαν» οι κάμερες για την έκρηξη στον ΣΚΑΪ

Έμπειρους τρομοκράτες «δείχνει» η έκρηξη της βόμβας στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ σύμφωνα με τους άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

propoli

Οι τελευταίοι κάνουν λόγο για τρομοκράτες που σχεδίασαν εξαιρετικά την επίθεση λειτουργώντας άκρως επαγγελματικά και δίχως να υποπέσουν σε λάθη, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να βρεθούν οι δράστες της επίθεσης.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση πάντως στους έμπειρους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής είναι ότι οι τρομοκράτες έδειξαν να μην ενδιαφέρονται για τις κάμερες ασφάλειας που υπήρχαν στην περιοχή, καθώς είχαν κουκούλες και μαύρα ρούχα που δεν άφηναν εκτεθειμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Στο… στόχαστρο της Υπηρεσίας έχει μπει μετά την επίθεση η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών (Ο.Λ.Α) μιας και υπάρχουν αρκετές ομοιότητες με το ισχυρό χτύπημα που έγινε ακριβώς έναν χρόνο νωρίτερα, τον Δεκέμβριο του 2017, στο κτίριο του Εφετείου.

Η επίθεση στα γραφεία του ΣΚΑΪ πάντως έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στις τάξεις της Αστυνομίας και στην Αντιτρομοκρατική βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού, καθώς φοβούνται νέο χτύπημα στην περίοδο των εορτών.

 

Loading