Έφτασαν στη Σιγκαπούρη Τραμπ και Κιμ

Στη Σιγκαπούρη βρίσκονται ήδη οι Ντόναλντ Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν ενόψει της συνόδου κορυφής που θα γίνει την Τρίτη 12 Ιουνίου. 

propoli

Το αεροσκάφος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ προσγειώθηκε στην Σιγκαπούρη την Κυριακή στις 14:24 ώρα Ελλάδας, ενώ πέντε ώρες νωρίτερα είχε αφιχθεί ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας.

Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο αφίξεων ήταν τα μέτρα ασφαλείας, τα οποία άνετα μπορούν να χαρακτηριστούν κάτι περισσότερο από δρακόντεια. Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά την άφιξη του προέδρου των ΗΠΑ είχαν αναπτυχθεί οπλισμένοι στρατιώτες εντός της πίστας του αεροδρομίου.

Τον ακολουθούν παντού

Ισχυρότατα είναι όμως τα μέτρα ασφαλείας και για τον Κιμ Γιονγκ Ουν, τον οποίο συνοδεύουν δεκάδες άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας.

Το ιδιωτικό αεροσκάφος του Κιμ προσγειώθηκε εν μέσω ισχυρών μέτρων ασφαλείας. Μία μεγάλη λιμουζίνα, με τη σημαία της Βόρειας Κορέας, ακολουθούμενη από άλλα μαύρα οχήματα, κατευθύνθηκε με ταχύτητα στο ξενοδοχείο, ενώ κάθε κίνηση του Κιμ θα ακολουθείται από σχεδόν 3.000 δημοσιογράφους.

 

 

 

Loading