Σε κατάσταση συναγερμού η Χαβάη εξαιτίας επερχόμενου ισχυρού τυφώνα

Σε κατάσταση συναγερμού είναι τις τελευταίες ώρες η Χαβάη, εξαιτίας ενός ισχυρού τυφώνα, ο οποίος κινείται προς την περιοχή, σύμφωνα με τηλεγράφημα που εξέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο ειδήσεων.

propoli

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το Κέντρο Τυφώνων για τον κεντρικό Ειρηνικό (CPHC), εξέδωσε προειδοποίηση πριν από λίγο για τον τυφώνα ονόματι Lane, ο οποίος βρίσκεται μέχρι αυτή τη στιγμή σε ένα τμήμα του αρχιπελάγους της Χαβάης. Η σφοδρότητά του μάλιστα, ανάγκασε τους ειδικούς να τον αναβαθμίσουν και να τον κατατάξουν στην κατηγορία 4 της πεντάβαθμης κλίμακας.

Η προειδοποίηση που εξέδωσε το Κέντρο Τυφώνων για τον κεντρικό Ειρηνικό (CPHC) του οποίου η έδρα βρίσκεται στη Χονολουλού, αναφέρει ότι ο τυφώνας Lane εξακολουθεί να κινείται δυτικά, προβλέπεται όμως ότι θα κάνει μια στροφή προς τα νησιά της Χαβάης αργότερα εντός της εβδομάδας. Μάλιστα, οι ειδικοί του κέντρου προέτρεψαν και άλλες περιοχές να παρακολουθούν «από κοντά» την εξέλιξη του τυφώνα, προειδοποιώντας ότι η «επαγρύπνηση για τυφώνα» ή άλλες «προειδοποιήσεις για θύελλα» είναι δυνατόν να τεθούν σε ισχύ από απόψε το βράδυ.

Loading