Η Μελάνια Τραμπ τερματίζει μέσω Twitter τις φήμες για την απουσία της

Τέλος στις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από τις αραιές δημόσιες εμφανίσεις της, επιχείρησε να βάλει η Μελάνια Τραμπ, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter.

propoli

Η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών Μελάνια Τραμπ, έγραψε με tweet της ότι ο λόγος για τον οποίο λείπει από την δημόσια ζωή, είναι επειδή «εργάζεται σκληρά για τον αμερικανικό λαό και τα παιδιά».

«Βλέπω ότι τα μέσα ενημέρωσης αφιερώνουν παραπάνω ώρες και μεταδίδουν εικασίες για το πού βρίσκομαι και τι κάνω. Σας διαβεβαιώνω ότι είμαι στον Λευκό Οίκο και εργάζομαι σκληρά για τον αμερικανικό λαό και τα παιδιά».

Τις φήμες περί απομάκρυνσης του ζευγαριού πυροδότησε η απουσία της Μελάνια, η οποία πραγματοποίησε την τελευταία της δημόσια εμφάνιση στις 10 Μαΐου, όταν συνόδευσε τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος υποδέχτηκε Αμερικανούς που απελευθερώθηκαν από τη Βόρεια Κορέα όπου κρατούνταν αιχμάλωτοι.

Σημειώνεται ότι στο μεσοδιάστημα, η πρώτη κυρία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο νεφρό της στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed στο Μέριλαντ. Ο Λευκός Οίκος είχε δώσει ελάχιστες πληροφορίες σχετικά με την επέμβαση, γεγονός που ενίσχυσε τα διάφορα σενάρια σχετικά με τη σχέση του προεδρικού ζεύγους.

Loading