Λονδίνο: Έξαλλοι ηθοποιοί με θεατές που παρακολουθούσαν… Μουντιάλ

Ηθοποιοί στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου εξέφρασαν την οργή τους σε θεατές γιατί την ώρα της παράστασης παρακολουθούσαν στα κινητά τους τα πέναλτι του αγώνα Αγγλίας – Κολομβίας στο Μουντιάλ.

propoli

Ο ηθοποιός του μιούζικαλ «Ο Τιτανικός» Νίαλ Σίι είπε ότι δύο γυναίκες στις πρώτες σειρές του θεάτρου «όχι μόνο παρακολουθούσαν τη διαδικασία των πέναλτι στα τηλέφωνά τους, αλλά φώναζαν “yesss” σε κάθε γκολ».

Ο Νίαλ Σίι απευθυνόμενος στις δύο γυναίκες είπε ότι δεν έτυχε ποτέ να παίξει μπροστά σε τόσο αδαές κοινό, σύμφωνα με το BBC.

Ο αγώνας συνέπεσε με την παράσταση στο Nottingham Theatre Royal την περασμένη Τρίτη.

Υπενθυμίζεται ότι στη δραματική κορύφωση του παιχνιδιού η Αγγλία νίκησε την Κολομβία στη φάση των «16» και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Δεν μπορούσαν να χάσουν την κρίσιμη αναμέτρηση

Κάποιοι από το κοινό δεν μπόρεσαν να αντισταθούν και παρακολουθούσαν τον αγώνα στα κινητά τους, παρά το γεγονός ότι ένα διαφορετικό είδος δράματος ξεδιπλωνόταν στη σκηνή.

Σε δήλωση των εκπροσώπων του θεάτρου αναφέρεται ότι όλοι από το κοινό κλήθηκαν να κλείσουν τα τηλέφωνά τους, καθώς εισήλθαν στο θέατρο και ότι ένας υπεύθυνος βρισκόταν στην πλατεία αλλά δεν είδε κάποια αναταραχή.

«Φαίνεται ότι οι δύο γυναίκες στην πρώτη σειρά, μόλις λίγα μέτρα μακριά από τη σκηνή, ίσως δεν είχαν συνειδητοποιήσει ότι οι ενέργειές τους μπορούσαν να ακουστούν», αναφέρεται στη δήλωση.

 

 

 

 

 

Loading