Ο Τραμπ θέλει και δεύτερη συνάντηση με τον Πούτιν

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, με ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, δήλωσε νωρίτερα ότι θα επιθυμούσε σύντομα και μια δεύτερη συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν.

propoli

Ο Αμερικανός πρόεδρος, είχε δεχθεί πληθώρα αρνητικών σχολίων εξαιτίας της συνάντησής του με τον Ρώσο πρόεδρο στην τετ-α-τετ συνάντηση κορυφής που πραγματοποιήθηκε στις 16 του μηνός στο Ελσίνκι, κυρίως για το γεγονός ότι δεν έθιξε το ζήτημα της φερόμενης ρωσικής ανάμειξης στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ του 2016. Τα πυρά εναντίον του εκτοξεύθηκαν τόσο από στελέχη των Δημοκρατικών, όσο και από πολλούς Ρεπουμπλικανούς.

«Αναμένω με ανυπομονησία τη δεύτερη συνάντησή μας προκειμένου να μπορέσουμε να αρχίσουμε να εφαρμόζουμε ορισμένα από τα πολλά πράγματα για τα οποία συζητήσαμε, μεταξύ αυτών το τέλος της τρομοκρατίας, την ασφάλεια για το Ισραήλ, την εξάπλωση των πυρηνικών, τις κυβερνοεπιθέσεις, το εμπόριο, την Ουκρανία, την ειρήνη στη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Κορέα και άλλα», τόνισε σε tweet του ο Αμερικανός πρόεδρος.

Παράλληλα κατηγόρησε για μια ακόμη φορά τα μέσα ενημέρωσης που όπως χαρακτήρισε αποτελούν «πραγματικό εχθρό του λαού».

«Η σύνοδος με τη Ρωσία ήταν μια μεγάλη επιτυχία, όχι (όμως) για τον πραγματικό εχθρό του λαού, τα ΜΜΕ των Ψευδών Ειδήσεων».

Loading