Πράκτορας του Τραμπ υπέστη εγκεφαλικό στη διάρκεια της επίσκεψης στη Σκωτία

Ένα απροσδόκητο περιστατικό είχε ένας από τους μυστικούς πράκτορες του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στη Σκωτία, όπου και συνόδευε τον Τραμπ.

propoli

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε την Δευτέρα η βρετανική εφημερίδα Mirror, ο πράκτορας υπέστη εγκεφαλικό κατά την διάρκεια της παραμονής του στη Σκωτία, ωστόσο αυτό ανακοινώθηκε για λόγους ασφαλείας, όταν είχε ήδη αποχωρίσει το προεδρικό αεροσκάφος με προορισμό το Ελσίνκι, όπου ο Αμερικανός πρόεδρος είχε προγραμματισμένη σύνοδο κορυφής με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η Mirror, φιλοξένησε και δηλώσεις ενός εκπροσώπου της αμερικανικής προεδρίας, ο οποίος ανέφερε στη βρετανική εφημερίδα, πως «είμαστε απίστευτα ευγνώμονες προς τις ιατρικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και τους γιατρούς στη Σκωτία, οι οποίοι παρείχαν την απαραίτητη φροντίδα».

Από την αμερικανική πλευρά, δεν έχει γίνει γνωστό το πότε ακριβώς συνέβη, μέσα στη διήμερη παραμονή που ήταν στο πρόγραμμα του ταξιδιού του Τραμπ στο Trump Turnberry Luxury Collection Resort.

Σημειώνεται πως πάνω από 150 πράκτορες επιστρατεύθηκαν για την επίσκεψη, η οποία ήταν η πιο δαπανηρή επιχείρηση ασφάλειας των ΗΠΑ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Loading