Ρωσία: Υπουργός και ξανθιά υπάλληλος βρέθηκαν ημίγυμνοι σε αμάξι

Διαστάσεις πολιτικού σκανδάλου έχει λάβει η υπόθεση ενός υπουργού αλλά και μιας ξανθιάς υπαλλήλου στη Ρωσία οι οποίοι βρέθηκαν ημίγυμνοι και σε κατάσταση μέθης μέσα σε κρατικό όχημα.

propoli

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα στην ρωσική επαρχεία Σαράτοφ, τα ξημερώματα της 25ης Μαΐου. Οι αστυνομικοί της τροχαίας που περιπολούσαν σε δρόμο της περιοχής, διέκριναν ένα μαύρο τζιπ να κινείται με σβηστά φώτα, γεγονός που τους κίνησε αμέσως το ενδιαφέρον.

Από την επιτόπια έρευνα που πραγματοποίησαν στο ύποπτο όχημα ανακάλυψαν ότι εντός του συγκεκριμένου τζιπ επέβαιναν δύο άτομα. Στην θέση του οδηγού βρίσκονταν η κρατική υπάλληλος Μαρία Μιστσένκο φορώντας κόκκινες γόβες και ένα ξεκούμπωτο μαύρο κορμάκι, ενώ στα πίσω καθίσματα φορώντας μονάχα ένα μπλουζάκι και το εσώρουχό του, ξάπλωνε ο τοπικός υπουργός Οικονομικών Αλεξάντρ Βισκρεμπέντσεφ.

Τι ανέφεραν οι αστυνομικοί

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι αστυνομικοί οι οποίοι διεξήγαγαν και τον έλεγχο στο όχημα, η Μιστσένκο τους απείλησε λέγοντας ότι θα αντιμετωπίσουν «προβλήματα» όταν ξυπνήσει ο υπουργός, ενώ στην συνέχεια προσπάθησε να τον ξυπνήσει αποκαλώντας τον Σάσα, το υποκοριστικό του Αλέξανδρου στα ρωσικά.

Αφότου ξύπνησε, ο υπουργός επέδειξε εν τέλει τόσο τα έγγραφα του ιδίου όσο και του αυτοκινήτου το οποίο αποδείχθηκε ότι ήταν κρατικό. Η υπάλληλος ωστόσο αναγκάστηκε να μεταβεί στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων καθώς δεν έφερε πάνω της τα απαραίτητα προσωπικά της έγγραφα.

Από την πλευρά του το τοπικό υπουργείο Οικονομικών ανέφερε ότι ο υπουργός βρισκόταν σε διακοπές. Την ίδια ώρα όμως και μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, ο τοπικός κυβερνήτης διέταξε την σύσταση ειδικής επιτροπής υπό τον αναπληρωτή κυβερνήτη, ώστε να εξεταστούν όλες οι λεπτομέρειες της υπόθεσης και να ληφθεί απόφαση επί του θέματος.

Loading