Συνεχίζεται το θρίλερ με τα τρομο-δέματα στις ΗΠΑ

Συνεχίζεται το θρίλερ, που εξελίσσεται από την Δευτέρα με τα τρομο-δέματα στις ΗΠΑ, καθώς ένα ακόμα ύποπτο πακέτο εντοπίστηκε στην Φλόριντα, το ενδέκατο στη σειρά, το οποίο είχε ως αποδέκτη τον Γερουσιαστή των Δημοκρατικών Κόρι Μπούκερ.

propoli

Από την πλευρά του, το πρακτορείο Reuters δεν κατάφερε να διασταυρώσει άμεσα τις αναφορές αυτές, ενώ το FBI επιβεβαίωσε ότι ένα ύποπτο πακέτο με αποδέκτη τον Γερουσιαστή Μπούκερ, εντοπίστηκε επιτυχώς στην Φλόριντα.

Το CNN μετέδωσε επίσης, ότι η αστυνομία στη Νέα Υόρκη διεξάγει έρευνα σε ένα ξεχωριστό πακέτο που εντοπίστηκε σε εγκατάσταση των ταχυδρομείων, γεγονός που επιβεβαιώνει η αστυνομία στη Νέα Υόρκη, με ανάρτησή της στο Twitter.

Σύμφωνα με το MSNBC, το ύποπτο πακέτο που εντοπίστηκε στη Νέα Υόρκη είχε ως παραλήπτη τον πρώην Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ Τζέιμς Κλάπερ.

Οδηγίες για εκκένωση του γραφείου της, στο Σαν Ντιέγκο, έλαβε επίσης και η βουλευτής των Δημοκρατικών Καμάλα Χάρις, αφότου ύποπτο δέμα εντοπίστηκε κοντά στο κτίριο. Ομοίως συνέβη και στο κτίριο όπου στεγάζεται το γραφείο της επίσης βουλευτού των Δημοκρατικών Ντέμπορα Βάσερμαν Σουλς. Το συγκεκριμένο δέμα είχε αποδέκτη τον Χόλντερ. Η βουλευτίνα ωστόσο ήταν στη λίστα των ονομάτων επιστροφής.

Loading