Αυτή θα είναι η αντικαταστάτρια της Λαμπρογιάννη στη Μουρμούρα (pic)

Η είδηση πως θα αποχωρήσει η Δάφνη Λαμπρογιάννη από την αγαπημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» έπεσε σαν βόμβα καθώς μαζί με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σειράς. Ποια θα είναι η αντικαταστάτρια της;

propoli

Η σειρά θα συνεχιστεί χωρίς την αγαπημένη μας Μαρίνα που υποδύεται η Δάφνη Λαμπρογιάννη και ήδη η αντικαταστάτρια της ετοιμάζεται να αναλάβει δίπλα στο πλευρό του Βλαδίμηρου Κυριακίδη.

«Πάμε για έκτη σεζόν. Γύρω στα 370 επεισόδια. Έχουμε πολλές εκπλήξεις. Χωρίζει ο Ηλίας με τη Μαρίνα! Συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες! Ο Ηλίας θα πάρει απόσπαση και θα πάει στον Πύργο και η νύφη θα της ζητήσει να κάνει baby sitting στην Ισπανία γιατί αυτή και η μητέρα της δουλεύουν.

Και πολύ λογικά η Μαρίνα δε θα δεχθεί να πάει στην Ισπανία και θα φύγει στο Ντουμπάι γιατί της έγινε μία πολύ καλή επαγγελματική πρόταση. Της δόθηκε μία πολύ καλή θέση και αποφασίζει να πάει εκεί. Χωρίζουν αλλά πάντα θα αγαπά ο ένας τον άλλον, ανεξάρτητα αν θα επακολουθήσουν χωριστούς δρόμους», ανέφερε για τη συνέχεια των επεισοδίων ο Κυριακίδης.

«Θα βρει άλλη ο Ηλίας, δεν τον φοβάμαι! Με τον Βλαδίμηρο ήταν ευτυχές το ‘πάντρεμα’ γιατί είναι ταλαντούχος, γενναιόδωρος και δοτικός. Είναι υπέροχος, είμαι ενθουσιασμένη με τη συνεργασία μας και ελπίζω να συναντηθούμε στο μέλλον», ανέφερε μεταξύ άλλων για τη συνέχεια της σειράς η Λαμπρογιάννη.

Ήδη η παραγωγή πρότεινε στις Ελένη Ράντoυ, Βίκυ Σταυροπούλου και  Κατερίνα Λέχου να την διαδεχθούν αλλά και οι τρεις απέρριψαν την πρόταση.

Οι επόμενες τρεις που είχαν σειρά ήταν η Υρώ Λούπη, η Παναγιώτα Βλαντή και η Μπέσσυ Μάλφα, με την πρώτη να συμφωνεί όπως ακούγεται.

Loading