Η Άννα Λορένη ανέβηκε στο σκάφος και κόλασε το Instagram (pic)

Η Άννα Λορένη είναι γυναίκα που δύσκολα περνά απαρατήρητη, πόσω μάλλον όταν ποζάρει με αποκαλυπτικά μαγιό σε ειδυλλιακά τοπία.

Η πρώην παίκτρια του Power of Love ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία της στη σκάλα ενός σκάφους και… τρέλανε τους followers της.

propoli

Δεν γνωρίζουμε την τοποθεσία, καθώς η ίδια έγραψε «κάπου στον κόσμο». Μπορούμε να πούμε με σιγουριά, πάντως, ότι ήταν ιδιαιτέρως ευδιάθετη, όπως φανερώνει και το κείμενο με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία της.

«Δεν διαγωνίζομαι με κανέναν. Τρέχω το δικό του αγώνα. Δεν έχω τη διάθεση να παίξω το παιχνίδι του να είμαι καλύτερη από οποιονδήποτε, με οποιονδήποτε τρόπο ή μορφή. Απλώς στοχεύω στο να βελτιώνομαι, να είμαι καλύτερη απ’ ό,τι ήμουν πριν. Αυτή είμαι εγώ και είμαι ελεύθερη… Μόνη μου», έγραψε σχετικά το γνωστό μοντέλο.

Η φωτογραφία με την Άννα Λορένη στο σκάφος:

Δεν είναι η πρώτη φορά, βεβαίως, που η Άννα Λορένη ανεβάζει μία αποκαλυπτική φωτογραφία της στο Instagram…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Is the little things ! •? @passionandcococlothing •? @loreni_tessera_shoes •? @aelia_hospitality •? #paros ——————————————————————— #love #paros #summer #grecce #orderonline #bikini #collection #shoes #comfortableshoes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Loreni_Anna (@lorenianna) στις

Δείτε ακόμη: Στην Ελλάδα η Νο1 pole dancer της Αυστραλίας (pics,vd)

Loading