Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σχεδόν… γυμνή! (pic)

Πριν από μερικές ημέρες, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο με τη νέα σειρά εσωρούχων που η ίδια προωθεί ως μοντέλο.

propoli

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και την πρόταση της αναμέτρησης Χιχόν – Βαλένθια (08/01)

Η ξανθιά καλλονή προκάλεσε ίλιγγο με την εμφάνισή της, καθώς σε οποιοδήποτε χρώμα ή στυλ εσωρούχου που φορούσε, ήταν κυριολεκτικά πιο αισθησιακή από κάθε άλλη φορά. Για ακόμη μία φορά, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου επέλεξε να προκαλέσει «εγκεφαλικά» στους χιλιάδες θαυμαστές της στο Instagram, δημοσιεύοντας ακόμη μία «καυτή» φωτογραφία που φοράει αισθησιακά εσώρουχα.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

View this post on Instagram

🌟Christmas Giveaway 🌟 Gold Spa !!! 💆🏼‍♀️💆🏻‍♀️ Η λάμψη των 24 καρατίων χρυσού!!!Αντιγήρανση ,ενυδάτωση ,λάμψη .. με το ωραιότερο spa treatment !!! 🔝🔝 5 τυχεροί θα το αποκτήσουν! 🙌🏽 Για να ξεκινήσει υπέρλαμπρα το 2019 🤩 Κάντε τα παρακάτω : 1)Ακολουθήστε @alexandra__panagiotarou 2)Ακολουθήστε @mary_filippaiou_mfdayspa_ 3)Tag 3 φίλες σας!!!! Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 29/12! Καλή Επιτυχία!!!!! 🙌🏽🙌🏽🎁🎁🎁

A post shared by Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou) on

Δείτε επίσης: Η Ειρήνη Στεργιανού απαντά για το αισθησιακό βίντεο! (vd)

Loading