Η Βανδή μας αποκάλυψε το πρόσωπο της κόρης της (pic)

Η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη έχουν μια ευτυχισμένη οικογένεια, την οποία δεν θέλουν να εκθέτουν στα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά όμως η τραγουδίστρια επέλεξε μια κοινή φωτογραφία τους με τη μεγάλη της κόρη Μελίνα.

propoli

Μια δημοσίευση που κανένας δεν περίμενε έκανε εχθές 22/07 η Δέσποινα Βανδή. Η πετυχημένη τραγουδίστρια μας είχε συνηθίσει να μην αποκαλύπτει τα πρόσωπα των παιδιών της, καθώς ήθελε να τα προστατεύσει. Εχθές όμως αποφάσισε να μας αποκαλύψει το πρόσωπο της Μελίνας.

Αφορμή στην απόφαση της τραγουδίστριας στάθηκαν τα γενέθλια της, ωστόσο και το γεγονός πως η Μελίνα μεγάλωσε αρκετά, πλέον είναι 14 χρονών. Να σημειώσουμε πως η Μελίνα είναι φτυστή ο πατέρας της.

Οι συνεργάτες της Δέσποινας από το Mamma Mia της έκαναν πάρτι-έκπληξη και μαζί της σ’ αυτήν την όμορφη μέρα είχε όπως αναφέρει και η ίδια τα παιδιά της.

«Αυτό που σίγουρα θα θυμάμαι από τη σημερινή μέρα εκτός όλων των άλλων που ζήσαμε με αγαπημένους μας φίλους θα είναι τα φωτεινά χαμόγελα των παιδιών μου και το πόσο καλοκαίρι μύριζαν τα μαλλιά τους!!!
Τι ευτυχία να αγαπάς και να αγαπιέσαι!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Δέσποινα Βανδή.

Δείτε τη φωτογραφία:

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

Loading