Κικίλιας για Κοτζιά: «Πολιτικά εγκληματική η συμπεριφορά του»

Για «αλαζονεία και έπαρση» κατηγόρησε τον Νίκο Κοτζιά ο Βασίλης Κικίλιας χαρακτηρίζοντας «πολιτικά εγκληματική» τη συμπεριφορά του.

propoli

Όπως τόνισε, εκ του αποτελέσματος έχει στοιχίσει στη χώρα.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ επεσήμανε πως «τη στιγμή που οι ΗΠΑ δια του Προέδρου τους έχουν βρει μία νόρμα συνεργασίας με τη Ρωσία, η Ελλάδα αποφασίζει με τη ρητορική του υπουργού Εξωτερικών να δημιουργήσει μια εκρηκτική σχέση με τη Ρωσία».

Ο κ. Κικίλιας τόνισε πως η κυβέρνηση άνοιξε όλα τα θέματα και σε κανένα δεν υπάρχει λύση υπέρ των συμφερόντων μας ενώ αντιθέτως, δημιουργούνται, όπως είπε, μόνιμα αντεγκλήσεις, εστίες έντασης και η χώρα απομειώνει την κυριαρχία της.

«Το Σκοπιανό έχει γυρίσει εντελώς εναντίον μας με τον τρόπο που πολιτεύτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αποτελέσματα που ενδεχομένως είναι μη αναστρέψιμα. Στο Αλβανικό, οι Τσάμηδες εγείρουν αξιώσεις, στην ΑΟΖ υπάρχει θέμα με τα Διαπόντια Νησιά. Ο κ. Κοτζιάς ειρωνεύεται τους πολιτικούς του αντιπάλους, αλλά απαντήσεις δεν δίνει για τα τετελεσμένα που θα δημιουργηθούν για την ΑΟΖ μας στο Καστελλόριζο και την κυπριακή ΑΟΖ » είπε ο κ. Κικίλιας.

«Χάθηκε πολύτιμος χρόνος και εδραιώθηκε μια κατάσταση» για τους Έλληνες αξιωματικούς

Για το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που παραμένουν έγκλειστοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη, ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση πως «δια του κ. Τζανακόπουλου και του υπουργείου Εξωτερικών υποβάθμισε το θέμα, χάθηκε πολύτιμος χρόνος και εδραιώθηκε μια κατάσταση. Η Τουρκία παίζει το παιχνίδι της και εμείς είμαστε σε ρόλο παρακολουθητή και ευχόμαστε για ένα καλό αποτέλεσμα. Ο ρόλος της κυβέρνησης δεν είναι να εύχεται, είναι να προσφέρει λύσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Loading