Η γυναίκα του Τζον Τέρι έχει ένα σώμα που θα ζήλευαν πολλές! (pics-vds)

Γιόρτασαν την 11η επέτειο του γάμου τους στο ιδιωτικό νησί Coco Privé στις Μαλβίδες τον περασμένο μήνα.

propoli

Ο Τζον Τέρι και η γυναίκα του, Τόνι, φαίνεται πως είναι… εραστές του ήλιου, καθώς στη συνέχεια επισκέφθηκαν τις παραλίες της Πορτογαλίας, μαζί με τα δυο τους παιδιά, Τζόρτζι και Σάμερ. Ενώ, πριν τις Μαλβίδες, είχαν περάσει και από τα ελληνικά νησιά!

View this post on Instagram

🇬🇷 @toniterry26 ❤️

A post shared by John Terry (@johnterry.26) on

Η Τόνι, στα 36 της, φορώντας το μπικίνι της έδειξε σε όλους τι υπέροχο σώμα διαθέτει, ενώ και ο ποδοσφαιριστής, στα 37 του, βολτάριζε στις παραλίες το καλογυμνασμένο κορμί του αθλητή.

Η WAG έδειχνε λαμπερή, χωρίς να καταβάλλει ιδιαίτερο κόπο, καθώς απολάμβανε τον ήλιο στις παραλίες.

Το ζευγάρι έδειχνε να απολαμβάνει τις οικογενειακές στιγμές με τα 12χρονα δίδυμά τους, το γιο τους Τζόρτζι και την κόρη τους Σάμερ.

Οι πόζες της Τόνι με το μπικίνι έρχονται λίγους μόνο μήνες μετά την εξομολόγησή της ότι κόπιασε για να διατηρήσει τη φόρμα της μετά τη δημοσίευση κάποιων φωτογραφιών που δεν την κολάκευαν και τόσο…

Τον Ιανουάριο, η σύζυγος του ποδοσφαιριστή είχε εξομολογηθεί πως σιχαινόταν όλες τις φωτογραφίες της από το Μουντιάλ του 2006, όταν πόζαρε μαζί με τις άλλες WAGs…

Τότε, βέβαια, μόλις είχε γεννήσει τα δίδυμά της, γι’ αυτό και είχε πάρει κάποιο βάρος…

Είχε δηλώσει, μάλιστα, στη Sun: «Όλοι οι υπόλοιποι φαινόντουσαν υπέροχοι, αλλά εγώ σιχαινόμουν όλες μου τις φωτογραφίες. Ίσως θα έπρεπε να ήμουν πιο επιεικής με τον εαυτό μου –άλλωστε, μόλις είχα κάνει τα δίδυμα– αλλά αυτός ήταν ο κάπως παρανοϊκός κόσμος που ζούσα τότε και η πίεση ήταν τεράστια. Στην εγκυμοσύνη, έτρωγα σχετικά υγιεινά, αλλά είχα παράξενες λιγούρες για λαζάνια με βαλσάμικο και Coca-Cola – όχι light…».

View this post on Instagram

@toniterry26 ☀️❤️

A post shared by John Terry (@johnterry.26) on

Το ζεύγος φαίνεται πως διανύει τώρα την καλύτερη περίοδο της ζωής του, 11 χρόνια μετά το γάμο τους σε μια ρομαντική τελετή στο Ανάκτορο Μπλένιμ τον Ιούνιο του 2007.

Το περασμένο μήνα, το ζευγάρι αποφάσισε να το ρίξει έξω για τους εορτασμούς της 11ης επετείου του, μένοντας στο ιδιωτικό νησί Coco Privé, όπου η διαμονή κοστίζει $45.000 τη βραδιά…

Πέρα από τις υπηρεσίες προσωπικών σεφ και φυσιοθεραπευτών στο spa, ο παράδεισος του 1,4 εκταρίων στη μέση του Ινδικού Ωκεανού διαθέτει μία κύρια κατοικία, πέντε βίλες, ένα μπαρ για κοκτέιλ, κελάρι με κρασιά, εσωτερικά και εξωτερικά γυμναστήρια και μία 40άρα πισίνα.

Η Τόνι είχε εξομολογηθεί παλιότερα στη Sun για το ξεκίνημα της σχέσης τους ότι δεν είχε την παραμικρή ιδέα πως ήταν ποδοσφαιριστής όταν τον πρωτογνώρισε:

«Όταν πρωτογνώρισα τον Τζον, ήταν απλά ένας μαθητευόμενος ποδοσφαιριστής, κι εγώ κέρδιζα πολλά περισσότερα δουλεύοντας για μια τοπογραφική εταιρεία· τα βρήκαμε αμέσως και μου άρεσε πολύ.

Αρχίσαμε να βγαίνουμε για φαγητό (πλήρωνα πάντα εγώ, γιατί δεν είχε πολλά λεφτά), ερχόταν και μ’ έπαιρνε με το μικροσκοπικό μπλε Citroën Saxo του – ήταν μια απλή ζωή».

Μιλώντας για τη ζωή τώρα, συνέχισε λέγοντας: «Ο Τζον μένει στο Μπέρμιγχαμ τρεις βραδιές την εβδομάδα, όταν έχει προπονήσεις με την Άστον Βίλα, αλλά έχω πλέον συνηθίσει τις απουσίες του, αφού έτσι είναι η δουλειά, όπως ήταν και όταν έπαιζε στην Τσέλσι – όταν επιστρέφει σπίτι, είναι υπέροχος μπαμπάς».

View this post on Instagram

What a beautiful place 🇬🇷😍

A post shared by Toni Terry (@toniterry26) on

View this post on Instagram

🇬🇷

A post shared by Toni Terry (@toniterry26) on

Loading