Η Σάλμα Χάγιεκ έγραψε άρθρο για τον Γουάινστιν

Η Μεξικανο – Αμερικανίδα ηθοποιός, παραγωγός και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών, Σάλμα Χάγιεκ τονίζει ότι έγραψε η ίδια το άρθρο στη New York Times για τον Χάρβι Γουάινστιν συμβάλλοντας στο βραβείο Πούλιτζερ που απέσπασαν οι συντάκτες της εφημερίδας.

propoli

Όταν η Σάλμα Χάγιεκ αποφάσισε να γράψει για την εμπειρία της συνεργασίας με τον παραγωγό του Χόλιγουντ που κατηγορείται για βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση γυναικών, οι φίλοι της, η οικογένεια και οι μάνατζερ προσδοκούσαν ότι θα είναι σαν κάθαρση.

Δεν μπορούσαν να προβλέψουν ότι το άρθρο “ Harvey Weinstein Is My Monster Too” (Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν είναι δικό μου τέρας επίσης), στο οποίο αποκάλυψε ότι ο παραγωγός του Χόλιγουντ την παρενοχλούσε σεξουαλικά επί χρόνια θα ήταν ένας από τους λόγους που η εφημερίδα New York Times θα κέρδιζε βραβείο Πούλιτζερ.

“ Ήμουν προετοιμασμένη για τρομερές αντιδράσεις” εξηγεί σε συνέντευξή της στο Vogue, η ηθοποιός, η οποία ξεκίνησε ως πρωταγωνίστρια σε τηλενουβέλες στην πατρίδα της το Μεξικό και στη συνέχεια αναζήτησε την τύχη στο Χόλιγουντ το 1991.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading