Πέφτει… κλάμα στα γυρίσματα του νέου καναλιού της Κολιδά (vd)

Η Ειρήνη Κολιδά έχει πέσει με… τα μούτρα στα γυρίσματα του νέου καναλιού της στο Youtube και, όπως αποκαλύπτει και η ίδια, σε αυτά πέφτει… πολύ κλάμα.

propoli

«Στα γυρίσματα του νέου μου καναλιού να ξέρετε δεν περνάω καθόλου καλά! Με ταλαιπωρούν, με βασανίζουν και πέφτει πολύ κλάμα…», έγραψε αστειευόμενη στο λογαριασμό της στο Instagram.

Παράλληλα, η Ειρήνη Κολιδά ανέβασε ένα απολαυστικό απόσπασμα από το making off του τελευταίου της video στο χώρο ενός super market, με τίτλο «Ψώνια».

 

View this post on Instagram

 

Στα γυρίσματα του νέου μου καναλιού #irinikolida στο #Youtube να ξέρετε δεν περνάω καθόλου καλά! Με ταλαιπωρούν, με βασανίζουν και πέφτει πολύ κλάμα… ??? Για να δεις ολόκληρο το νέο μου video πάτησε πάνω στο link στο bio ? ή ψάξε με στο YouTube με όνομα Irini Kolida. ——————————— #positivevibes #feelfree #feelblessed #feellove #liveyourdreams #positivevibes #happyweekend #happymoments #healthylife #healthychoices #healthysnacs #loveyourself #gymaddict #outdoortraining #training #powertrainer #powercook #fitnessaddict #fitness #fitnesslover

A post shared by Irini Kolida (@irini_kolida_original) on

Loading