Νικόλ, η νοσοκόμα που… τρομάζει τους χρήστες του Tinder! (pic)

Χιλιάδες άτομα αναζητούν καθημερινά το ταίρι τους μέσω της εφαρμογής Tinder, αλλά μεταξύ αυτών υπάρχει μία, ονόματι Νικόλ, η οποία… τρομάζει τους χρήστες και όχι άδικα. Ο λόγος είναι οι… περίεργες απαιτήσεις που έχει από τους επίδοξους «μνηστήρες».

propoli

Η νεαρή γυναίκα γράφει στο προφίλ της ότι η ίδια είναι 26 ετών, νοσοκόμα, και αναζητά έναν σύντροφο για μια ζωή, ο οποίος να είναι εργατικός, ταπεινός, ΥΓΙΗΣ (σ.σ. με κεφαλαία για να τονιστεί), και έμπιστος. Μέχρι εδώ, όλα καλά. Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι όσα αναφέρει στη συνέχεια…

Η Νικόλ ζητά… υγιή πνευμόνια, νεφρά και συκώτι

Η 26χρονη νοσοκόμα, λοιπόν, αναλύει… υπέρ του δέοντος το «ΥΓΙΗΣ» που ανέφερε νωρίτερα, διευκρινίζοντας ότι ο επίδοξος γαμπρός θα «πρέπει να έχει και τα δύο πνευμόνια και νεφρά», καθώς και «μια καρδιά με φυσιολογικό ρυθμό»!

Μάλιστα, προσθέτει ότι ο… μνηστήρας δε θα πρέπει να είναι καπνιστής, ούτε να παίρνει ουσίες που μπορούν να βλάψουν το συκώτι του. Τουλάχιστον, όμως, του επιτρέπει να πίνει περιστασιακά ένα ποτό…

Νικόλ, η νοσοκόμα που… τρομάζει τους χρήστες του Tinder! (pic)

Καυστικά σχόλια στο Twitter

Περιττό να αναφέρουμε ότι το προφίλ της νεαρής νοσοκόμας τρόμαξε και αποθάρρυνε πολλούς χρήστες του Tinder. Δεν έλειψαν, βεβαίως, και αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν με χιούμορ το προφίλ της Νικόλ.

«Με αυτόν τον καιρό, το να ξυπνάς σε μία μπανιέρα γεμάτη με πάγο θα άξιζε τον κόπο», έγραψε ένας χρήστης του Twitter, ενώ ένας άλλος σχολίασε:

«Δωρίζεις ένα νεφρό και είσαι  ‘ήρωας’. Δωρίζεις πέντε και είσαι ‘υπό έρευνα’ και ‘στο στόχαστρο της αστυνομίας’».

Loading