Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την ώρα της ομιλίας Τσίπρα στη 83η ΔΕΘ

«Θερμή» υποδοχή ετοιμάζουν στον πρωθυπουργό και στην άφιξή του στην 83η ΔΕΘ, καθώς την ημέρα που θα παραχωρεί συνέντευξη Τύπου, ετοιμάζεται συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

propoli

Η Βεργίνα Τηλεόραση και η Επιτροπή για την Προστασία των δικαιωμάτων των βλαχόφωνων Ελλήνων που ζουν στα Σκόπια και για την προάσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας, ανακοίνωσαν το νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

«Σ αυτούς που προδίδουν την καρδιά και το μυαλό του Έλληνα, απαντάμε: Είμαστε εδώ. Βροντοφωνάζουμε πως η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική, στις 9 Σεπτεμβρίου 2018 στις 12 το μεσημέρι, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ,την ώρα που ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα παραχωρεί την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους.

Είμαστε πολλοί. Είμαστε ενωμένοι. Είμαστε εδώ. Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι. Απαντάμε στον Πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα: Η Μακεδονία είναι μία. Είναι Ελληνική . Και δεν ξεπουλιέται» αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.

 

 

Loading