“Ο Ευθύμης Ζησάκης δεν έφυγε από το Μαριχουάνα Stop, τον φύγανε!”

Σε άλλη μία ιστορία αποχώρησης εμπλέκεται ο ηθοποιός Ευθύμης Ζησάκης. Αυτή τη φορά από την παράσταση «Μαριχουάνα Stop», που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες.

propoli

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή του ΣΚΑΙ dot. ήταν παρτενέρ της στην παράσταση αλλά τελικά “τον φύγανε”.

«Ο Ευθύμης Ζησάκης δεν έφυγε από το Μαριχουάνα Stop, τον φύγανε. Δεν ήταν συνεπής. Δεν μπορούσε να είναι συνεπής. Ο Ζησάκης είναι ένα πολύ ταλαντούχο πλάσμα και πολύ καλό παιδί. Ήταν και παρτενέρ μου στο έργο και το γούσταρα πάρα πολύ. Πραγματικά.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και την πρόταση της αναμέτρησης Σαμπντόρια – Σασουόλο

Και σαν ωραίο παιδί το γούσταρα. Αν και έχουν περάσει από τη ζωή μου πολύ ωραίοι άντρες. Δεν μπορούσε να είναι συνεπής. Και μην ακούω διάφορα πως έφυγε. Αφού έκλαιγε που έφυγε.

Δεν μπορούσε ο Βάλαρης να τον κρατήσει. Γιατί άνθρωπος βάζει τα εκατομμύρια του, βάζει τα λεφτά του, βάζει κόπο, χρόνο, ψυχή, πάθος. Την περιουσία του. Γιατί ; Κρίμα. Κρίμα και σε εμάς. Μου λέει σέβομαι και εσένα Μαρία, που είσαι συνεπής και είσαι επαγγελματίας. Συνέπεια. Δεν είχε συνέπεια ο Ζησάκης, κρίμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός Ευθύμης Ζησάκης είχε κατηγορηθεί για ασυνέπεια στα γυρίσματα της σειράς του Alpha “Το σόι σου”.

Loading