Σε πάρτι οργίων ο πρώην της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον πρώην της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε σε πάρτι οργίων με ανταλλαγές συντρόφων!

propoli

Τις σοκαριστικές αποκαλύψεις κάνει ο δικηγόρος και μέχρι πρότινος στενός φίλος της Αθηνάς, Αλέξης Μανθεάκης, στο βιβλίο του με τίτλο «Athina Onassis: The red file», το οποίο κυκλοφορεί διαδικτυακά.

Μεταξύ άλλων, όπως αποκαλύπτει το Λοιπόν, στο βιβλίο υπάρχει και η μαρτυρία μιας συνοδού πολυτελείας ονόματι Νίκι Τ., η οποία ισχυρίζεται πως ο Αλβάρο την πλήρωνε επί σειρά ετών για να κάνουν σεξ και μάλιστα την είχε προσκαλέσει και σε πολλά swinger πάρτι, δηλαδή πάρτι ανταλλαγής συντρόφων.

Εθισμένος στο σεξ ο Αλβάρο, σύμφωνα με ΜΜΕ της Βραζιλίας

Μάλιστα, ΜΜΕ της Βραζιλίας παρουσιάζουν τον Αλβάρο ως εθισμένο στο σεξ, αναφέροντας πως παραβρισκόταν συχνά σε πριβέ πάρτι οργίων σε club του Σάο Πάολο. Εκεί φαίνεται πως γίνονταν ανταλλαγές συντρόφων, καθώς και ομαδικές ερωτικές περιπτύξεις.

Στο πριβέ κλαμπ όλοι εμφανίζονταν με ψευδώνυμα και ο Αλβάρο φέρεται να είχε επιλέξει  το όνομα ενός από τα αγαπημένα του αλόγα. «Άλλοτε εμφανιζόταν μόνος, άλλες φορές μαζί με φίλες και φίλους του», αναφέρει σχετικά πηγή που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της.

«Η Αθηνά Ωνάση γνώριζε…»

Μάλιστα, άλλη πηγή, που επίσης θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της, ισχυρίζεται πως η Αθηνά γνώριζε τι συνέβαινε με τον πρώην σύζυγό της.

Στην αρχή, φαίνεται πως αρνούνταν να τα πιστέψει και πως απομάκρυνε από το περιβάλλον της όποιον της ανέφερε κάτι σχετικό. Όμως, μολονότι μέσα της γνώριζε την αλήθεια, δεν τολμούσε για χρόνια να θίξει ανοιχτά το θέμα στον Αλβάρο, ο οποίος πολλά βράδια εξαφανιζόταν προφασιζόμενος επαγγελματικά ραντεβού.

Η ώρα του αλήθειας και η αρχή του τέλους

Όταν η Αθηνά αποφάσισε να μάθει την αλήθεια, χρησιμοποίησε όλα τα μέσα που είχε στη διάθεσή της, ούσα αποφασισμένη να μην κάνει ούτε βήμα πίσω. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Αλβάρο αποδέχθηκε χωρίς… πολλά πολλά το συναινετικό διαζύγιο-εξπρές με όλους τους όρους που του επέβαλαν οι δικηγόροι της Ωνάση.

Loading