Δανάη Μπάρκα: «Υπήρχε ένας άνθρωπος στη ζωή μου, μου είχαν έρθει τότε δύο μηνύματα από μια άγνωστη κοπέλα»

«Ένας άνθρωπος που εκτίθεται έχει να σκεφτεί πάρα πολλά», λέει η Δανάη Μπάρκα.

Σχετικά με τη Μαριάντα Πιερίδη και τις δυσκολίες στη σχέση της συζητούσαν σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη». Η Δανάη Μπάρκα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, αποκάλυψε μια δική της παρόμοια εμπειρία.

propoli

«Περίπου προς το τέλος της πρώτης μας σεζόν υπήρχε ένας άνθρωπος στην ζωή μου και μου είχαν έρθει δύο μηνύματα από μια άγνωστη κοπέλα. Στο πρώτο μήνυμα ήταν μια φωτογραφία κάπου σε μια παρέα που εγώ δεν ήξερα και στην άλλη ήταν screenshot από μηνύματα που είχαν ανταλλάξει.

Αυτά μου τα έστειλαν και καλά γνωρίζοντας την κατάσταση ανάμεσα σε εμένα και εκείνον, οπότε ήθελαν να γνωρίζω ότι υπάρχει και αυτή η πλευρά. Η ψυχολογία μου ήταν εύθραυστη τότε και εγώ έμεινα στο ότι “αν αυτό το κορίτσι το ανεβάζει δημόσια και γίνει αναπαραγωγή και μπλεχτώ σε μια κατάσταση με δημοσιεύματα”, έτρεμα και μόνο στην ιδέα.

Ένας άνθρωπος που εκτίθεται έχει να σκεφτεί πάρα πολλά. Και η Μαριάντα αυτή την στιγμή έχει να διαχειριστεί και την κρίση που μπορεί να υπάρχει στην προσωπική της ζωή και το τι θα πουν οι γύρω της. Είναι σοκαριστικό, συμπάσχω», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Δανάη Μπάρκα: «Υπήρχε ένας άνθρωπος στη ζωή μου, μου είχαν έρθει τότε δύο  μηνύματα από μια άγνωστη κοπέλα» | Zappit

Δείτε επίσης: Φώτης Σεργουλόπουλος: Η ξεκάθαρη τοποθέτησή του απέναντι στον Αλέξη Κούγια

Loading