INTIME

Καρφί Ψωμιάδη για Ταχιάο

Δε… χαρίστηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σε όσα δήλωσε χτες ο επίσημος υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για το Δήμο Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος, που σχολιάζοντας τις πολλές υποψηφιότητες από το χώρο της κεντροδεξιάς είπε πως ο ίδιος θα επιχειρήσει να κάνει μια προεκλογική σύνθεση, αποκλείοντας όμως κάθετα από αυτήν τον τέως περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

propoli

Συνεργάτες του Παναγιώτη Ψωμιάδη διαμηνύουν πως είναι «σεβαστή αλλά ατεκμηρίωτη η άποψη του Νίκου Ταχιάου. Αυτό, όμως, που έχει μείζονα σημασία είναι το αύριο της Θεσσαλονίκης, πέρα και πάνω από κομματικά στεγανά».

«Από εκεί και πέρα, το πολιτικό στίγμα απαιτεί και ξεκάθαρη πολιτική πορεία· τι περγαμηνές, κοινωνικές και πολιτικές, κουβαλάς…» ήταν το… καρφί του περιβάλλοντος Ψωμιάδη που ήρθε ως απάντηση σε όσα δήλωσε χτες ο κ. Ταχιάος στο ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης.

Τι προκάλεσε την αντίδραση Ψωμιάδη

Θυμίζουμε πως το γεγονός που προκάλεσε την μήνιν του τέως περιφερειάρχη ήταν ότι ο Νίκος Ταχιάος, ερωτηθείς αν θα έβαζε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη στο ψηφοδέλτιό του, απάντησε «Όχι. Νομίζω πως δεν θα το ήθελε κι ο ίδιος ποτέ, αλλά δε θα τον έβαζα ούτως ή άλλως». Και εξήγησε: «Οι εκλογές έχουν και ένα πολιτικό στίγμα· το πολιτικό στίγμα το δικό μου δεν χωράει στο ψηφοδέλτιο τον κ. Ψωμιάδη».

Loading