Δέσμευση ακινήτων στελεχών της Folli Follie!

Σε δέσμευση των ακινήτων της Folli Folie και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας προχώρησε η Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος.

propoli

Η σχετική εντολή για τη δέσμευση ισχύει μέχρι την έκδοση άλλης πιθανής απόφασης ποινικής δικαστικής αρχής, που ενδεχομένως και να την ανατρέπει .

Δέσμευση κι των τραπεζικών λογαριασμών

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση της Folli Folie έχουν ήδη δεσμευθεί οι τραπεζικοί λογαριασμοί και θυρίδες σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που τηρούν τα φυσικά πρόσωπα, τα οποία βρίσκονται και υπό εισαγγελική έρευνα την οποία διενεργεί ο επίκουρος οικονομικός εισαγγελέας, Γιάννης Δραγάτσης.

Στο πλαίσιο της ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης έχουν ήδη κληθεί προς παροχή εξηγήσεων και έχουν ήδη υποβάλλει τα υπομνήματα τους τα ελεγχόμενα πρόσωπα.

Ο εισαγγελέας αποτιμά το αποδεικτικό υλικό προκειμένου να αποφασίσει για τις περαιτέρω δικονομικές του ενέργειες, που μπορεί να είναι είτε η άσκηση ποινικής δίωξης ή η αρχειοθέτηση της υπόθεσης για όσα ενδεχομένως πρόσωπα δεν προκύπτουν ενδείξεις τέλεσης αξιοποίνων πράξεων.

Δείτε επίσης: Αλ. Τσίπρας: «Στα 710 εκατ. ευρώ το κοινωνικό μέρισμα»

Loading