INTIME

Ο Καράογλου ζήτησε αλκοτέστ για τον Καμμένο! (vd)

Η ομιλία του προέδρου των ΑΝΕΛ και μέχρι πρότινος υπουργού Εθνικής Αμύνας, Πάνου Καμμένου προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στην πτέρυγα των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, με τον Θεόδωρο Καράογλου πάντως να…ξεφεύγει ζητώντας να υποβληθεί σε αλκοτέστ.

propoli

Η ατάκα αυτή, έβγαλε εκτός εαυτού τόσο τον άμεσα θιγόμενο Πάνο Καμμένο, όσο και τον Προεδρεύοντα της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη. Ο τελευταίος έδωσε εντολή να διαγραφεί η φράση του κ. Καράογλου από τα πρακτικά ενώ απείλησε τους βουλευτές που αντέδρασαν έντονα με εφαρμογή μέτρων που απαιτούνται για την διατήρηση της τάξης.

Παράλληλα με τον διάλογο για το «αλκοτέστ» η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη διαμαρτύρονταν έντονα για όσα υποστήριξε στην ομιλία του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ζητώντας να μην ξανακουστούν σεξιστικά σχόλια στην αίθουσα όπως έχει κάνει και στο παρελθόν ο Πάνος Καμμένος.

Να σημειωθεί ότι ο τελευταίος αναφερόμενος στους βουλευτές της ΝΔ, είπε μια παροιμία την οποία όπως τόνισε την λένε συνήθως στα…χωριά: «Ο άντρας αν γεύεται τη γλύκα του κεράτου, μέλι και γάλα γίνεται για την νοικοκυρά του. Ε, αυτό δεν ισχύει για εμάς», είπε.

Loading