INTIME

Το «Ποιο Ποτάμι» εξόργισε τον Σταύρο Θεοδωράκη (vd)

Την έντονη ενόχληση του Σταύρου Θεοδωράκη προκάλεσε το ειρωνικό σχόλιο που ακούστηκε για το Ποτάμι από τα έδρανα της Βουλής, όταν ο ίδιος ξεκίνησε την ομιλία του στην Ολομέλεια.

propoli

«Ποιο Ποτάμι;» ακούστηκε δηκτικά από τα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας, γεγονός που προκάλεσε την άμεση αντίδραση του επικεφαλής του κόμματος, ο οποίος αφού έκανε μία παύση δευτερολέπτων, προσπάθησε να συγκρατήσει τα νεύρα του και είπε από το βήμα:

«Θα προσπαθήσω να μην απαντήσω στις προκλήσεις… Τα κόμματα, ξέρετε, δεν διαλύονται με μεταγραφές βουλευτών. Τα κόμματα τα ψηφίζει ο ελληνικός λαός και διαλύονται αν δεν τα ψηφίζει ο ελληνικός λαός».

Η ανάρτηση Θεοδωράκη στο Twitter

Λίγο αργότερα, ο επικεφαλής του Ποταμιού εξέφρασε την οργή και του μέσω Twitter, ανεβάζοντας ένα το σχετικό απόσπασμα και σχολιάζοντας:

«Το άκρον άωτον του θράσους. Στο άκουσμα της λέξης “Ποτάμι”, να φωνάζουν από τα έδρανα της ΝΔ “ποιο Ποτάμι”! Τα κόμματα, κύριοι, δεν διαλύονται με μεταγραφές βουλευτών. Τα κόμματα τα ψηφίζει ο ελληνικός λαός και διαλύονται όταν πάψει να τα ψηφίζει ο ελληνικός λαός».

Loading