Έκτακτη επίσκεψη Κοντονή στη Ζάκυνθο

Έκτακτη επίσκεψη στη Ζάκυνθο πραγματοποίησε απόψε ο Σταύρος Κοντονής, μια ημέρα μετά την ένοπλη επίθεση από αλλοδαπούς σε δυο αστυνομικούς στην περιοχή του Λαγανά.

propoli

Ο υπουργός Δικαιοσύνης επισκέφθηκε τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού και ενημερώθηκε από τον αστυνομικό διευθυντή, Τριαντάφυλλο Πανούργιο, για τα ζητήματα της υπηρεσίας, καθώς επίσης και για την αστυνομική ενίσχυση που είχε το τμήμα Ζακύνθου το καλοκαίρι.

«Αμείωτο το ενδιαφέρον μας» διαβεβαιώνει ο Κοντονής

Όπως δήλωσε σχετικά ο κ. Κοντονής:  «Το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τη ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος Ζακύνθου, την εύρυθμη λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών, την αποτελεσματικότητα τους, το έχουν καταλάβει οι πάντες».

Ακολούθως,  αναφέρθηκε στην ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στη Ζάκυνθο, λέγοντας ότι «ιδίως φέτος το καλοκαίρι, υπήρχε ενίσχυση με άντρες ειδικών υπηρεσιών, οι οποίοι ανέλαβαν καθήκοντα στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Ελληνικής Αστυνομίας. Το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για αυτά τα ζητήματα, θα συνεχιστεί αμείωτο και το επόμενο χρονικό διάστημα» διαβεβαίωσε ο υπουργός.

Loading