Ο Τζανακόπουλος «αδειάζει» Κοτζιά για το Σκοπιανό

Καμία συμφωνία για το Σκοπιανό δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, παρά τα όσα λέγονται, επίσημα και ανεπίσημα από μέλη της Κυβέρνησης για «κλείδωμα» της ονομασίας με τη γείτονα χώρα. 

propoli

Μιλώντας στο Epsilon τόνισε πώς «μέχρι να συμφωνηθούν όλα δεν έχει συμφωνηθεί τίποτα. Δεν θα υπάρξει καμία συμφωνία αν δεν γίνει αποδεκτό το erga omnes και η συνταγματική αναθεώρηση. Υπάρχουν οι πολιτικοί και κοινωνικοί συσχετισμοί για μια ευρύτατη πλειοψηφία στη Βουλή, όταν θα έρθει προς ψήφιση η συμφωνία για το ονοματολογικό».

Ασπίδα προστασίας σε Καμμένο

Υπέρ του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και κυβερνητικού εταίρου, Πάνου Καμμένου για το περιβόητο ταξίδι στο Μονακό, τάχθηκε με δηλώσεις του ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δικαιολόγησε και την αντίδραση του κ. Καμμένου μέσω twitter, κάνοντας λόγο για δίκαιη οργή.

«Ο τρόπος που τοποθετείται είναι γνωστός. Του έχει ασκηθεί κατά την γνώμη μια άδικη κριτική και απαντά με τον τρόπο που εκείνος θεωρεί ότι μπορεί να εκφράσει και την οργή και την αγανάκτησή του. Ο κ. Καμμένος έχει αποδείξει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να κατέβει από το σαλόνι στο αλώνι».

«Οι Παμμακεδονικές οργανώσεις είναι μορφώματα»

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος εκφράστηκε με σκληρά λόγια για τις Παμμακεδονικές οργανώσεις και τις κινητοποιήσεις που αυτές οργανώνουν.

«Οι Παμμακεδονικές οργανώσεις είναι μορφώματα που λειτουργούν με ένα ακραίο τρόπο, δεν θεωρώ ότι εκφράζουν την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Δεν με ενδιαφέρει ο τρόπος με τον οποίο τοποθετούνται οι συγκεκριμένες οργανώσεις. Ο τρόπος που έχουν επιλέξει να τοποθετούνται μου είναι αδιάφορος».

 

Loading