«Θλιβερός πρωθυπουργός ο Τσίπρας»

Ολομέτωπη επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ρ/σ του ΣΚΑΙ.

propoli

«Το μακάβριο σόου της 23ης Ιουλίου, συνεχίστηκε χθες με χαμόγελα! Η διαχείριση Τσίπρα έδειξε ότι υπάρχει παντελής έλλειψη ανθρωπιάς. Αυτό που τον απασχολεί είναι μόνο η επικοινωνιακή διαχείριση της τραγωδία» τόνισε αρχικά ο βουλευτής Ηρακλείου και πρόσθεσε: «Ο κ. Τσίπρας χθες έδωσε μια νέα θεατρική παράσταση, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι είναι ένας θλιβερός πρωθυπουργός, που αρνείται να αναλάβει την ευθύνη για την εγκληματική έλλειψη προετοιμασίας, τον ανύπαρκτο συντονισμό και την τραγική διαχείριση της κρίσης στο Μάτι».

Για τις αποφάσεις που πάρθηκαν σχετικά με αυθαίρετα κτίσματα σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, ο Λ. Αυγενάκης υπογράμμισε πως «είναι υποκριτικό, οι κυβερνητικές αποφάσεις να περιορίζονται στα αυθαίρετα. Μετρούν σχεδόν τέσσερα χρόνια στην κυβέρνηση. Τα αυθαίρετα αυτά έπρεπε να είχαν κατεδαφιστεί επί των ημερών της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ σχετικά με τις δηλώσεις των υπευθύνων μετά την τραγωδία πρόσθεσε: «Οι πολίτες δεν μπορούν να ξεχάσουν πως για 10 μέρες υποστήριξαν πως όλα ήταν τέλεια. Δεν έβρισκαν λάθος μέχρι την παραίτηση Τόσκα και το ξήλωμα των υπηρεσιακών. Έχουν υψώσει τείχος ανάμεσα στην κυβέρνηση και την κοινωνία. Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν πάρει οριστικά διαζύγιο από τον ελληνικό λαό».

Και κατέληξε λέγοντας πως «ο ίδιος ο πρωθυπουργός, αλλά και ολόκληρη η κυβέρνηση είναι έξω από την κοινωνία. Δεν μπορούν να παράξουν πολιτική. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να στήνουν επικοινωνιακά σόου πάνω στις στάχτες των καταστροφικών πολιτικών τους».

Loading