Βαρεμένος: «Αδυνατώ να συλλάβω τη λογική του»

Δριμεία κριτική στον υπουργό Εθνικής Άμυνας για τα όσα δήλωσε στην Αμερική περί της Συμφωνίας των Πρεσπών και του «Plan B», άσκησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος μιλώντας στον ρ/σ “Real FM”.

propoli

«Όχι απλώς με εξέπληξε αρνητικά, δεν μπορώ να συλλάβω καν τη λογική σχετικά με τα όσα έγιναν στην Αμερική από την πλευρά του Πάνου Καμμένου, με τον οποίο τίποτα το προσωπικό δεν με χωρίζει» σχολίασε αρχικά ο Γ. Βαρεμένος.

Και πρόσθεσε: «Στην κρισιμότερη στιγμή της διαπραγμάτευσης, όταν με νύχια και με δόντια προσπαθεί η ηγεσία του γειτονικού κράτους να βρει την πλειοψηφία που χρειάζεται για τη συνταγματική αναθεώρηση, θεωρώ ότι δεν είναι προς το συμφέρον της χώρας να τίθεται θέμα Plan B. Πάνω από όλα είναι το συμφέρον της χώρας. Είναι αδιανόητο να μιλάμε για Plan B, κατά την προσωπική μου άποψη».

Επίσης σημείωσε πως «αυτό που βλέπω εγώ είναι μια αρνητική χροιά στις εξελίξεις. Εγώ τις έβλεπα να έρχονται γενικότερα στο Σκοπιανό. Δηλαδή, βλέπω μια αντίληψη της δεκαετίας του ’90 που εκπροσώπησε ο κ. Σαμαράς και είχε ως συνέπεια μια ήττα στην εξωτερική μας πολιτική. Αντί αυτή η αντίληψη να τραβηχτεί στο περιθώριο, βλέπουμε να επανέρχεται στο προσκήνιο με τον ίδιο τον κ. Σαμαρά, ο οποίος προσπαθεί να επιβάλει στην αξιωματική αντιπολίτευση ή και γενικότερα αυτές τις αντιλήψεις, φαίνεται η αντανάκλαση γενικότερα».

Loading