INTIME

«Θράσος Τσίπρα να διαφημίζει έξοδο από τα μνημόνια»

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε όσα είχε αναφέρει νωρίτερα ο πρωθυπουργός από τη Σύρο.

propoli

«Ο κ. Τσίπρας αντιπροσωπεύει το χθες. Δεν μπορεί να μιλήσει για το αισιόδοξο αύριο της Ελλάδας», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από τη Ζάκυνθο, όπου πραγματοποιεί περιοδεία.

«Έχει δεσμεύσει τη χώρα σε ένα άτυπο τέταρτο μνημόνιο»

«Ο κ. Τσίπρας είναι αυτός που ήδη έχει δεσμεύσει τη χώρα σε ένα άτυπο τέταρτο μνημόνιο, αφού υπέγραψε το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο, το οποίο στοίχισε στην Ελλάδα παραπάνω από 100 δισ. ευρώ», ανέφερε επίσης ο κ. Μητσοτάκης.

Παράλληλα, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως «έχει το θράσος σήμερα να διαφημίζει έξοδο από τα μνημόνια, όταν είναι αυτός ο οποίος έχει δεσμεύσει τη χώρα σε ένα αυστηρό πλαίσιο λιτότητας για πολλά χρόνια ακόμα και όταν είναι αυτός ο οποίος έχει υπογράψει τη μείωση των συντάξεων και τη μείωση του αφορολόγητου».

«Απαιτείται δημιουργική επανεκκίνηση»

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο επικεφαλής της ΝΔ, «η χώρα σήμερα χρειάζεται μια δημιουργική επανεκκίνηση, χρειάζεται ενωμένη να μπορέσει να αξιοποιήσει τα σημαντικά συγκριτικά της πλεονεκτήματα, να προσελκύσει επενδύσεις, να δημιουργήσει θέσεις απασχόλησης, να προσφέρει στους Έλληνες πολίτες ασφάλεια και αλληλεγγύη».

Loading