INTIME

Κεγκέρογλου: «Τον Τόσκα τον είχαμε για πορτιέρη του Μπεγλίτη»

Σκληρή κριτική τόσο προς τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, όσο και ως προς τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην φονική πυρκαγιά στην Ανατολικής Αττικής εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ, Βασίλης Κεγκέρογλου.

propoli

«Εμείς τον Νίκο τον Τόσκα τον είχαμε πορτιέρη, για να ελέγχει ποιος μπαίνει στο πολιτικό γραφείο του Μπεγλίτη, δεν τον είχαμε υπουργό, είναι ντιπ άχρηστος» τόνισε ο Β. Γκεγκέρογλου μιλώντας στον ρ/σ «Θέμα» για το γεγονός ότι ο Ν. Τόσκας προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, ενώ το ίδιο σκληρές ήταν οι εκφράσεις του και για τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Καπάκη.

«Οι άνθρωποι της περιφέρειας είναι άχρηστοι. Δεν μπορούν να βάλουν τη μια πέτρα πάνω στην άλλη. Ντιπ άχρηστος και ο πρώην γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Από τα πυρά του Β. Κεγκέρογλου, δεν ξέφυγε ούτε ο πρωθυπουργός: «Ο Τσίπρας έχει τεράστιες ευθύνες γιατί σε όλους τους τομείς έχει επιλέξει οσφυοκάμπτες, ανθρώπους που έγλειφαν. Που όλο το προηγούμενο διάστημα, ήταν καταδότες και δεν έχουν επιλεχθεί με βάση τις δυνατότητές τους, αλλά επειδή υποστηρίζουν την κυβέρνηση».

Επίσης για τις μεταγωγές Κουφοντίνα και Ξηρού υπογράμμισε ότι «η μόνη στοργή που δείχνει αυτή η κυβέρνηση είναι προς τους τρομοκράτες, σε ανθρώπους που αφαίρεσαν ζωές, έχουν μια επιλεκτική σχέση μαζί τους. Έχουν ιδιαίτερη μέριμνα και πολιτική προκειμένου να διευκολύνουν τη ζωή τους. Δεν πιστεύω ότι το έκανε για να αλλάξει την ατζέντα, αλλά για να δελεάσει ένα συγκεκριμένο ακροατήριο».

Loading