INTIME

Κοτζιάς: Πιθανό το ενδεχόμενο να κατέβει με το «Πράττω» στις εκλογές

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να κατέβει το «Πράττω» στις επόμενες εθνικές εκλογές, μέσω του οποίου θα υπάρχει και η υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά.

propoli

Αυτό τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί ο ίδιος ο Ν. Κοτζιάς σε δηλώσεις του στο Creta Tv. «Σήμερα όχι, για αύριο ρωτήστε με αύριο» απάντησε αινιγματικά, ενώ για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές πρόσθεσε πως ήδη κινείται για την επιλογή υποψηφίων σε όλη την Ελλάδα.

Όπως τόνισε συγκεκριμένα, σε κάποιες περιπτώσεις οι επιλογές υποψηφίων συμπίπτουν με τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σε κάποιες άλλες όχι.

Επίσης αναφορικά με το θέμα της αιγιαλίτιδας ζώνης, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, τόνισε ότι εκείνος απλά ετοίμασε τα Προεδρικά Διατάγματα και δεν υλοποίησε την επέκταση, ενώ σε ερώτηση γιατί το ανακοίνωσε βιαστικά χωρίς πρώτα να ενημερωθεί η Βουλή, απάντησε πως οι πολιτικοί αρχηγοί θα ενημερωθούν όταν έρθει η ώρα.

Επιπλέον ο Νίκος Κοτζιάς άφησε εκ νέου αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου υπογραμμίζοντας πως για να εκβιάζει κάποιος, πρέπει και αυτός που υφίσταται τον εκβιασμό να τον δέχεται και πρόσθεσε πως η επόμενη κυβέρνηση της Αριστεράς, δεν χωράει τους ΑΝΕΛ.

Loading