Μαυρωτάς: «Θέμα αρχής για το Ποτάμι η μη διεκδίκηση αναδρομικών»

Οι βουλευτές που ανήκουν στο Ποτάμι δεν πρόκειται να διεκδικήσουν την επιστροφή αναδρομικών, ξεκαθάρισε ο αντιπρόεδρος και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Γιώργος Μαυρωτάς.

propoli

Με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Μητρόπουλου σχετικά με τη μη εξαίρεση των βουλευτών από την επιστροφή των αναδρομικών, ο βουλευτής του Ποταμιού δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, προφανώς το Ποτάμι, όπως έχει πει επανειλημμένα και στο παρελθόν, και οι βουλευτές του δεν πρόκειται να διεκδικήσουν τέτοια αναδρομικά. Αλίμονο, αν τέτοιες εποχές που χειμάζεται η ελληνική κοινωνία, οι βουλευτές να δίνουν την εντύπωση ότι ψηφίζουν για τον εαυτό τους. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες».

Μάλιστα, ερωτηθείς αν ο ίδιος και οι συνάδελφοί του γνώριζαν ότι μέσα στην τροπολογία υπήρχε αυτό το ποσό για τους βουλευτές, ο κ. Μαυρωτάς απάντησε:

«Όχι, όταν ψηφίστηκε η τροπολογία είχε συγκεκριμένες κατηγορίες και είχε και συγκεκριμένο προϋπολογισμό. Και για αυτό ψηφίστηκε. Δεν αναφέρει πουθενά τα αναδρομικά».

Loading