Μητσοτάκης: «Η ΝΔ θα εξασφαλίσει ασφάλεια στις γειτονιές της Αθήνας»

Στην περιοχή των Σεπολίων βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου και περπάτησε στον κεντρικό εμπορικό δρόμο και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής.

propoli

Μάλιστα κατά την διάρκεια συζήτησης που είχε σε καφενείο με συνταξιούχους ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επανέλαβε τη δέσμευσή του να μειώσει τον ΕΝΦΙΑ κατά 30% , ενώ σε ιδιοκτήτη ψητοπωλείου υποσχέθηκε ότι μειώσει και τον ΦΠΑ στην εστίαση στο 13% και πρόσθεσε ότι αναμένει από τους επαγγελματίες του κλάδου να «είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους».

Επίσης βρέθηκε και στη σιδηροδρομική διάβαση Σεπολίων και Κωνσταντινουπόλεως σημειώνοντας την επικινδυνότητα που υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο όπου συχνά γίνονται ατυχήματα.

Μετά το τέλος της επίσκεψης του στα Σεπόλια, ο πρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε στην κυβέρνηση τονίζοντας πως «εδώ στα Σεπόλια στο κέντρο της Αθήνας, συνυπάρχει δυστυχώς η φυσική ανασφάλεια με την οικονομική ανασφάλεια. Μια όμορφη παραδοσιακή συνοικία των Αθηνών οδηγείται στη φτώχεια και την εγκατάλειψη.

Το μήνυμα το οποίο άκουσα και σήμερα, εδώ από τις γειτονιές της Αθήνας είναι ένα: Δεν αντέχουμε άλλο. Την επόμενη ημέρα, η Νέα Δημοκρατία θα εξασφαλίσει ασφάλεια στις γειτονιές της Αθήνας και ανάπτυξη μέσα από τη μείωση των φόρων που θα ξαναδώσει ανάσα στη μικρή και τη μεσαία επιχειρηματικότητα. Και εδώ στα Σεπόλια, αξίζουμε καλύτερα και μπορούμε καλύτερα».

Loading