ΙΝΤΙΜΕ

Μητσοτάκης σε Χρήστου και Γκολομέεβ: «Σας ευχαριστούμε!»

Με μια ανάρτησή του στο Twitter, ο Κ. Μητσοτάκης συνεχάρη πριν από λίγο τον Απόστολο Χρήστου και τον Κριστιάν Γκολομέεβ για τις διακρίσεις τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

propoli

«Οι επιτυχίες για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Γλασκώβης συνεχίζονται. Μετά τον Απόστολο Χρήστου που κατέκτησε το χάλκινο, ο Κριστιάν Γκολομέεβ χάρισε στην ελληνική κολύμβηση το ασημένιο μετάλλιο. Θερμά συγχαρητήρια! Σας ευχαριστούμε!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Καταγραφη16

 

Υπενθυμίζεται ότι το ασημένιο μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο κατάκτησε ο Κριστιάν Γκολομέεβ, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην κολύμβηση της Γλασκόβης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε σε 21.44 (πανελλήνιο ρεκόρ), πίσω μόνο από τον Βρετανό Μπεν Πράουντ (21.34).

Έτσι, η ελληνική παρουσία στη Σκωτία ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Ο Γκολομέεβ έσπασε την «κατάρα» της τέταρτης θέσης, καθώς ο 25χρονος κολυμβητής του Εθνικού μετρούσε μέχρι σήμερα πέντε τέταρτες θέσεις σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα: στα 50μ. ελεύθερο το 2012 και το 2016, 50μ. πεταλούδα φέτος, 4Χ100μ. ελεύθερο και 4Χ100μ. μικτή ομαδική το 2016.

Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν πτοήθηκε όμως, συνέχισε να προσπαθεί και δικαιώθηκε σήμερα, ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και χαρίζοντας στην Ελλάδα το δεύτερο μετάλλιό της στη Γλασκόβη, μετά το χάλκινο του Απόστολου Χρήστου στα 100μ. ύπτιο.

Loading