Αντίδραση ΝΔ μετά τις καταγγελίες Μαρινάκη για την κυβέρνηση

Την αντίδραση της ΝΔ προκάλεσαν οι καταγγελίες του Βαγγέλη Μαρινάκη για την κυβέρνηση και όσα φέρεται να του είχε ζητήσει ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς, το 2016.

propoli

Ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε καταγγείλει, μεταξύ άλλων, πως ο κ. Παππάς του είχε ζητήσει να δανείσει 20,5 εκατ ευρώ στον Χρήστο Καλογρίτσα, προκειμένου ο τελευταίος να μπορέσει να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λοιπόν, ρωτά τόσο τον υπουργό ΨΗΠΤΕ, όσο και τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εάν αληθεύουν οι καταγγελίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ για τις δηλώσεις Μαρινάκη:

«Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης που επιβεβαίωσε και σήμερα τις στενές σχέσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα στα πρώτα χρόνια της διακυβέρνησής του, προέβη σήμερα σε μια πολύ συγκεκριμένη καταγγελία. Είπε, ότι το 2016 ο Νίκος Παππάς του μετέφερε αίτημα του κ. Τσίπρα να δανείσει 20,5 εκατ. ευρώ στον κ. Καλογρίτσα προκειμένου να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια. Ανέφερε, επίσης, ότι στην προσπάθεια της κυβέρνησης να ελέγξει τα ΜΜΕ, τού ζητήθηκε να τοποθετήσει στον ΔΟΛ διευθυντές της αρεσκείας του Μαξίμου. Ρωτάμε ευθέως τους κ.Τσίπρα και Παππά: Ισχύουν αυτά που είπε ο κ. Μαρινάκης, ναι ή όχι;».

Loading