INTIME

Παππάς: «Ο πρωθυπουργός ήταν εκτός έδρας»

«Ο πρωθυπουργός ήταν εκτός έδρας» ήταν το σχόλιο του υποψήφιου βουλευτή στον Νότιο Τομέα Αθηνών Νίκου Παππά για τη χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΙ.

propoli

Μιλώντας στον Flash 99,4 και στην εκπομπή “Politik – Μιλάμε Πολιτικά” του Θ. Παπαδόπουλου και του Σ. Βαλασιάδη τόνισε πως ο απολογισμός της παρουσίας του κ. Τσίπρα ήταν θετικός. «Είναι αστείο το γεγονός ότι τα μεγάλα και σημαντικά ζητήματα απουσίαζαν από τη συνέντευξη, ο κόσμος όμως κατάλαβε τι συμβαίνει» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα της ΝΔ για την ασφάλιση είπε ότι πρόκειται για μία «χυδαία μπιζνα».

«Μας καλούν να εμπιστευτούμε τις αποταμιεύσεις μας στην επικουρική ασφάλιση σε εταιρείες που θα επιθυμούσαν να πεθάνουμε μετά τη συνταξιοδότησή μας. Ασφάλεια σημαίνει μείωση του ρίσκου. Όχι να εμπιστευόμαστε τις αποταμιεύσεις μας στην ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ. Αυτό είναι τζόγος» επεσήμανε.

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών είπε ότι  η ΝΔ «οφείλει μία συγνώμη σε όσους πήγαν στα συλλαλητήρια ενώ είχαν εξασφαλίσει την ονομασία Σκόπια και μάλιστα χωρίς αλλαγή του Συντάγματος. Και πρόσθεσε πως τα υπόλοιπα είναι πατριδοκαπηλία ανιστόρητα κα απαράδεκτα».

Ερωτηθείς για τον Κώστα Καραμανλή είπε πως είναι «μετριοπαθής αλλά κόλλησε τον ιό της ακραίας ρητορικής αυτών που διαφεντεύουν την τύχη της ΝΔ».

Loading