Ράπτη: «Εικονική αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση»

Για μια «εικονική αποχώρηση» του κ. Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση, έκανε λόγο στην εκπομπή «Politik-Μιλάμε Πολιτικά» στο Flash Radio 99.4 και στον Θοδωρή Παπαδόπουλο, η βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, η Έλενα Ράπτη.

propoli

Αναφερόμενη, στην ψηφοφορία εμπιστοσύνης που αναμένεται να λάβει μέρος σήμερα στη βουλή, η κ. Ράπτη εκτίμησε ότι θα υπερψηφιστεί.

«Πιστεύω πως η κυβέρνηση θα πάρει σήμερα τη ψήφο εμπιστοσύνης. Θα έχει τους 151. Και νομίζω ότι ο κ. Καμμένος βοηθάει τον κ. Τσίπρα εξαιρετικά. Παρακολουθούμε όλοι μια ταινία μικρού μήκους με τίτλο ‘μη κλαις που φεύγω’», τόνισε η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παράλληλα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του κ. Καμμένου κατηγορώντας τον για «προσυνεννοημένο» διαζύγιό του από την κυβέρνηση. «Ο κ. Καμμένος δε μπορεί να τους διαγράψει όλους. Τους δύο λέει σέβεται την άποψή τους και δεν τους διαγράφει. Γιατί δεν τους διαγράφει; Γιατί μετά θα πέσει κάτω από 5 βουλευτές και θα διαλυθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ. Και αν διαλυθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα πάψει να είναι πρόεδρος κόμματος, και δεν θα έχει τα προνόμια αυτά», δήλωσε η κ. Ράπτη.

«Το γεγονός ότι θα περάσει σήμερα η ψήφος εμπιστοσύνης, όπως τα έχουν μεθοδεύσει τι σημαίνει; Ότι αυτοί οι άνθρωποι και συγκεκριμένα οι έξι βουλευτές που θα κάνουν τη διαφορά, τώρα διαπίστωσαν ότι αυτή η κυβέρνηση είναι πάρα πολύ σημαντική και πάρα πολύ σημαντικό το έργο της;», δήλωσε η κ. Ράπτη σχολιάζοντας τους βουλευτές οι οποίοι προέρχονται από άλλες Κ.Ο. εκτός του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην συνέχεια, με βάση την εμπειρία της ως βουλευτής, η κ. Ράπτη σημείωσε ως «πρωτοφανές στα κοινοβουλευτικά χρονικά σε ψήφο εμπιστοσύνης να μην υπάρχει κομματική πειθαρχεία, και πρόεδρος κόμματος να λέει ψηφίστε κατά συνείδηση».

Loading